De voordelen van een bedrijfsauto

Heb je een eigen bedrijf waarvoor je regelmatig op pad moet dan kun je daarvoor natuurlijk je eigen auto gebruiken. Maar soms is dat niet handig. Want je hebt misschien een partner die de auto ook nodig heeft voor het werk of om de kinderen naar school te brengen. Of je hebt een privé auto die niet groot genoeg is om materialen of goederen mee te nemen. Dan wil je graag een auto waar je wel mee uit de voeten kunt. En dus ga je een bedrijfsauto leasen.

Een bedrijfsauto biedt genoeg ruimte
Een bedrijfsauto heet niet voor niets een bedrijfsauto. Deze auto’s zijn er speciaal voor gemaakt om grote hoeveelheden spullen te kunnen vervoeren en dat dan ook nog op de meest veilige manier. Je kunt in een bedrijfsauto speciale rekken laten monteren om gereedschappen op te bergen of om materialen te vervoeren. Moet je onverwacht een keer flink remmen dan hoef je niet bang te zijn dat alles door de bus vliegt en je misschien wel gewond raakt. Een bedrijfsauto is speciaal uitgerust voor het vervoeren van gereedschappen en materialen.

Steeds meer bedrijven leasen hun bedrijfsauto
Steeds meer bedrijven stappen over op leasen als het om hun bedrijfsauto gaat. Ook bedrijven die meerdere auto’s hebben zoals bezorgdiensten of onderhoudsbedrijven besluiten steeds vaker om hun auto’s te gaan leasen. Uiteraard kan op een leaseauto ook gewoon een logo van je bedrijf worden aangebracht zodat je herkenbaar bent op de weg en voor je klanten. Dit logo wordt er weer vanaf gehaald wanneer je de auto aan het einde van de leaseperiode inlevert en hij te koop wordt aangeboden op de tweedehands markt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand anders ooit met jouw bedrijfsgegevens op de auto rondrijdt.